Wandelingen

Ook in 2018 gaan de gidsen van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal weer met u op pad om te vertellen over de culturele en historische hoogtepunten in de acht dorpen van onze gemeentes: Rozendaal, Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren,  Laag-Soeren en Spankeren. 

Vanaf april tot en met november is er weer iedere maand een wandeling, meestal op de eerste zondag van de maand. Om 13:00 uur wordt er , weer of geen weer, gestart in één van de dorpen voor een wandeling van circa anderhalf uur. 

 

Voor leden van de Oudheidkundige Kring is de deelname aan de wandelingen gratis; aan niet-leden wordt een bijdrage van € 2,00 gevraagd.

 

 

Wandeling Ellecom 5 augustus 2018

5 augustus 2018 | Soort activiteit:

De Oudheidkundige Kring Rheden Rozendaal verzorgt op zondagmiddag 5 augustus een dorpswandeling in Ellecom langs een aantal historische gebouwen. Het onderwerp is Landgoed Avegoor met daarbij als... Lees verder

Wandeling Rheden 7 oktober 2018

7 oktober 2018 | Soort activiteit:

Heiderust   Start om 13:00 uur bij de Aula Begraafplaats Heiderust, Lentsesteeg Rheden. De wandeling in Rheden van 2018 zal plaatsvinden op een van de mooiste begraafplaatsen... Lees verder