Boeken

Sinds de oprichting van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal zijn er veel publicaties verschenen geschreven door bestuursleden, leden, maar ook door externe auteurs.
Helaas zijn veel van de oudere uitgaven alleen nog maar antiquarisch te bemachtigen.
Hieronder vind u een opsomming van de publicaties die nog beschikbaar zijn en die bij de Oudheidkundige Kring te bestellen zijn.
Ook heeft de Oudheidkundige Kring veel gebruikte boeken in haar bezit. Deze zijn ook te bestellen. Bij de betreffende titel wordt de aanduiding ‘gebruikt’ vermeld.

Van goudakker naar dodenakker

Soort publicatie:

Van goudakker naar dodenakker. Algemene Begraafplaats Harderwijkerweg 3a Dieren, Thomas Hilhorst, Uitgave Wencel Maresch Journalistieke Producties 2020, 80 pagina’s, genaaid, hardcover.

Nijver Dieren

Soort publicatie:

Nijver Dieren. Een eeuw handel, ambachten, middenstand en nijverheid in Dieren-Noord, Frans Nas en Walter de Wit, uitgave Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal, 2018, 160 pagina’s, gebonden, softcover.

200 jaar gemeente Rozendaal 1818-2018

Soort publicatie:

200 jaar gemeente Rozendaal 1818-2018, Ingrid D. Jacobs, uitgave Jansen & de Feijter i.s.m. Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal, 2018, 108 pagina’s, gebonden, hardcover.