Boeken

Sinds de oprichting van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal zijn er veel publicaties verschenen geschreven door bestuursleden, leden, maar ook door externe auteurs.
Helaas zijn veel van de oudere uitgaven alleen nog maar antiquarisch te bemachtigen.
Hieronder vind u een opsomming van de publicaties die nog beschikbaar zijn en die bij de Oudheidkundige Kring te bestellen zijn.
Ook heeft de Oudheidkundige Kring veel gebruikte boeken in haar bezit. Deze zijn ook te bestellen. Bij de betreffende titel wordt de aanduiding ‘gebruikt’ vermeld.

75 jaar Gazelle 1892-1967 (gebruikt)

Soort publicatie:

Dr. J.M. Fuchs en W.J. Simons, Uitgeverij van Lindonk, Amsterdam, in opdracht van N.V. Gazelle Rijwielfabriek, 1967, 95 pagina’s, gebonden, hardcover met papieren omslag (licht beschadigd).