Boeken

Sinds de oprichting van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal zijn er veel publicaties verschenen geschreven door bestuursleden, leden, maar ook door externe auteurs.
Helaas zijn veel van de oudere uitgaven alleen nog maar antiquarisch te bemachtigen.
Hieronder vind u een opsomming van de publicaties die nog beschikbaar zijn en die bij de Oudheidkundige Kring te bestellen zijn.

200 jaar gemeente Rozendaal 1818-2018

Soort publicatie:

200 jaar gemeente Rozendaal 1818-2018, Ingrid D. Jacobs, uitgave Jansen & de Feijter i.s.m. Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal, 2018, 108 pagina’s, gebonden, hardcover.

Gezichten in Rheden en Rozendaal

Soort publicatie:

In 1979 uitgegeven ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig bestaan van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal.   112 pagina’s, prenten, gebonden, hardcover.