Wandelingen

Ook in 2017 gaan de gidsen van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal weer met u op pad om te vertellen over de culturele en historische hoogtepunten in de acht dorpen van onze gemeenten: Rozendaal, Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren,  Laag-Soeren en Spankeren. 

Vanaf april tot en met november is er weer iedere maand een wandeling, meestal op de eerste zondag van de maand. Om 13:00 uur wordt er , weer of geen weer, gestart in één van de dorpen voor een wandeling van circa anderhalf uur. 

 

Voor leden van de Oudheidkundige Kring is de deelname aan de wandelingen gratis; aan niet-leden wordt een bijdrage van € 2,00 gevraagd.

 

 

Wandeling Dieren 3 september 2017

3 september 2017 | Soort activiteit:

Hof te Dieren, geschiedenis en wandeling binnen de muren van het landgoed.   Start om 13.00 Doesburgsedijk 13 ,6953 AK Dieren bij Jan-Willem en Marieke Nieuwenhuize “Newhouse... Lees verder

Wandeling Rheden 8 oktober 2017

8 oktober 2017 | Soort activiteit:

De wandeling vindt plaats langs het boerenland in Worth-Rheden , vroeger een buurtschap ten Westen van het dorp Rheden. Wij wandelen langs de Kruishorst en daarna richting... Lees verder