Avondwandeling met Natuurmonumenten op landgoed Beekhuizen

In het kader van de samenwerking van de Oudheidkundige Kring en Natuurmonumenten is er dit keer een avondwandeling gepland over Landgoed Beekhuizen.

 

Datum / tijd: woensdag 5 juli om 19.00 uur
Verzamelplaats: Lammerenbrug, de ingang van het bos tegenover de Hobbemalaan in Velp.
Er is parkeergelegenheid langs de Beekhuizenseweg.

 

Er is de laatste jaren veel veranderd in het kader van het herstelplan Beekhuizen. Waarschijnlijk heeft u de nieuwe elementen in het bos, zoals bankjes, bruggetjes en trappen al opgemerkt. Natuurmonumenten heeft bij de voorbereiding van het herstelplan veel informatie verzameld over het ontstaan en de ontwikkeling van het landgoed. Tijdens de avondwandeling wordt u daarover op de hoogte gebracht, en is er gelegenheid vragen te stellen. U krijgt daarnaast ook veel te zien, zoals het nieuwe kunstwerk op de Keienberg. Daar is een heel verhaal over te vertellen, en dat is zeker de moeite waard. Landgoed Beekhuizen is altijd prachtig, en u bent er vast al vaker geweest. Toch zal deze wandeling u misschien ook langs onbekende plekjes aan de zuidrand van de Ossendaalselaan voeren.

 

Deze zomerwandeling staat onder leiding van de heer André ten Hoedt van Natuurmonumenten, tevens lid van onze Kring.

 

Aan deze wandeling zijn geen kosten verbonden. Wij adviseren u om stevig schoeisel te dragen.

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 25 personen. Wij vragen u daarom u vooraf aan te melden bij onze bestuursleden: