Vierde jubileumweekend in Dieren

Ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan va de Oudheidkundige Kring worden dit jaar acht speciale weekenden georganiseerd.

Op 12, 13 en 14 juli staat Dieren centraal. Locatie is De Dierense Sjoel, Spoorstraat 34.

Op vrijdagavond is om 19.30 uur de opening van de expositie ‘Geschiedenis van de Traverse Dieren’. Hierbij is het vorig jaar verschenen boek ‘Traverse Dieren’ van Wencel Maresch een belangrijke leidraad. Zaterdag- en zondagmiddag is de expositie te bezichtigen van 13.00 tot 17.00 uur.
Zondagmiddag om 13.00 uur is er een dorpswandeling rond de Traverse. De start is bij de Dierense Sjoel.

Voor de tentoonstelling is de toegang vrij. De wandeling is voor leden vrij, niet-leden betalen € 2,50.